Kärlek för fordon, miljö och hem

Bilar, nyteknik och hemmet

Hem

5 Maskiner som gör det lättare att städa ditt Hem

Att städa sitt hem är en process som förblir densamma om man inte moderniserar med maskiner. Under många år har verktyg som kvastar eller produkter som tvål använts för att underhålla och rengöra en fastighet.

Men tekniken har anlänt! Och med den har städprocessen blivit effektivare och mer teknisk. Därför ska vi här berätta vilka de 5 maskinerna är som kommer att göra städningen av ett hem mycket enklare och snabbare samt teknologisk. Här är en annan artikel med tips på städning vi har eller en som handlar om avfallshantering.


1) Robot för fönsterputsning

En av de mest fantastiska robotarna och som till och med städfirman själv rekommenderar är fönsterrengöringsroboten. Som namnet antyder är dessa typer av robotar gjorda för att göra det enklare att städa fönster.

Deras automatiserade drift och deras konstruktion med moppar och vattendispenser kommer att göra allt mycket enklare och snabbare. Du kommer att kunna låta dem arbeta och du kommer inte ens att utsätta dig för någon risk, särskilt när du städar fönster på hög höjd.

Du kan även läsa bloggen fonsterman ifall du vill ha tips för fönsterputsning och vilka naturliga rengöringsprodukter du kan använda.


2) Robotdammsugare

En annan av de robotar som inte får missas är robotdammsugarna, eftersom dessa är utformade för att rengöra alla golv lättare. Dess system hjälper robotarna att röra sig autonomt och upptäcka vilka som är de smutsigaste delarna i hemmet för att kunna plocka upp allt skräp och damm.

Under dessa robotdammsugarmaskiner finns ett munstycke som suger upp sopor, samt olika rullar och borstar som gör det möjligt att fånga upp alla rester.


3) Sladdlös dammsugare

Även om den här maskinen inte är helt autonom bör du veta att den sladdlösa dammsugaren är en förbättring av den klassiska dammsugaren. För det första kommer du inte att ha någon kabel som begränsar dig, eftersom denna dammsugare fungerar via ett batteri som kan laddas vart som helst.

En annan fördel är att denna typ av dammsugarmaskiner innehåller ny teknik som gör upptagningen av skräp effektivare. Dess turbiner hjälper till att absorbera skräpet och filtrerar det effektivt. Dess förlängning och skaft hjälper dig att nå in i hörn, och du kan även lägga till tillbehör för att förbättra rengöringen.


4) Robotmoppmaskiner

Mopproboten följer samma koncept som dammsugarrobotar, eftersom de arbetar med samma hjul och tekniska system. Dessa robotar har istället för att innehålla en dammsugare en mopp som  hjälper till att skrubba golvet.

Tillsammans med mopparna finns en vattentank som gör att vattnet kan sprutas över golvet så att det fungerar för att avlägsna fläckar. Om en mopprobot kombineras med en dammsugnings- och soprobot blir golvrengöringen mycket mer komplett.

Maskiner


5) Robot för rengöring av pooler

En annan robot som du bör ha i åtanke är poolrengöringsroboten.

Därför är en poolrengöringsrobot en stor innovation för ett städföretag. Dessa robotar är programmerade för att rengöra poolgolvet vilket gör denna dammsugningsprocess mycket enklare. Dessutom kan den lämnas igång så att du kan spara mer tid.

Vill du läsa om andra typer av teknik? Besök då nicetech.

Läs även tryggmax för sophanterings tips